sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

NÄYTTÄÄKÖ KEITTIÖ KEITTIÖLTÄ?
Jo pari kuukautta sitten haimme IKEAsta keittiön. Tummat runko-osat tuli erillistilauksena suoraan Ruotsista ja loput olivat leviteltynä ympäri varastoaluetta, kuten IKEAn tuotteet normaalistikin. Otin varastotavaroille 30 euron hintaisen keräyspalvelun ja todellakin kannatti! Työntekijät keräsivät osat kärryihin puolessa tunnissa. Itsellä siihen olisi mennyt varmaan useampi tunti. Ja hermot. Keittiön osat täyttivät puoli isoa pakettiautoa -yhteen kärryyn eivät olisi kerralla mahtuneet, vaikka setissä ei ollut edes koneita.

Keittiötä on nyt sitten rakenneltu hiljalleen. Välillä odotettu sähkömiestä, että on päästy eteenpäin, sitten putkimiestä ja sitten taas olen koonnut itse. Ensimmäisten kaappien ja erityisesti sisuslaatikoiden kokoaminen oli todella hidasta, mutta viiden harjoituskappaleen jälkeen alkoi jo sujua ripeämmin. Kaiken kaikkiaan keittiöön tuli 19 kaappirunkoa.
Olen tässä vaiheessa tyytyväinen kaappeihin. Ovat tukevia ja esimerkiksi ovien saranat hyvinkin jykeviä. Kaappitilaa on ihanasti, olen innoissani, koska en ole koskaan ennen käyttänyt upouutta toimivaksi suunniteltua keittiötä. Jääkaappi on jo paikoillaan ja toiminnassa, muut koneet eivät ole vielä asennettuna. Pöytälevyjä en ole vielä edes tilannut.....Mutta tästä mennään taas eteenpäin tyytyväisin mielin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti