sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

KYLPPÄRIHOMMIA vol 3Kylppärin lattiaan haaveilin mustavalkoista ruudukkoa. Neljä kymppikymppilaattaa aina yhtä väriä ja nämä ruudut sijoitettuna diagonaaliin suhteessa huoneen seiniin. Remppamies ei ollut innoissaan tästä suunnitelmasta, vaan piti sitä aika työläänä tähän tilaan, jossa on koroketta ja kahteen eri kaivoon viettävät pinnat. Hän ehdotti vaihtoehdoksi raidallista. Sellaista en ollut itse tullut ajatelleeksi, mutta tykästyin ideaan. Ja sellainen siitä sitten tuli. Olen tyytyväinen.

Korokkeilla erotettu osa on se kuravaatteiden ja kenkien säilytyspaikka. Sen reunaan lisättiin erikseen seinänvieruskaivo, jotta tilan voi huuhdella suihkulla huoletta. Seinä tässä kohdin on musta, sen yläpuolelle tulee naulakot. Ensimmäisessä kuvassa näkyvä taaimmainen korotusosa on se, jonka päälle tulee lasiseinä, joka erottaa suihkun kuivatustilasta. Eli lasiseinä tulee juuri mustan laatoituksen loppumiskohtaan.

Kylpyhuoneesta puuttuu vielä putkivedot eli suihku ei ole vielä käytössä. Lisäksi minulle on tiedossa hieman iltapuhteita tuon katon kanssa. En ole vielä edes päättänyt, mitä siihen laitan, mutta todennäköisimmin valkeaa helmipaneelia. Kattoon tulee kolme lasista pallolamppua, muuta valaistusta tilaan ei tule.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti