maanantai 5. toukokuuta 2014

NO SITÄ PUNAISTA!

Kyllä sitä punaista alkaa jo nyt näkymään. Pienissä erissä siellä sun täällä.

Vessaan ostin valaistut peilit Prisman poistohyllystä -30%. Poistin seinältä edellisen asukkaan asentamat lampetit ja näistä oli jäänyt melkoiset jäljet maalipintaan. Jäljet sai peitettyä kahdella peilillä kokonaan. Peilit saatiin nyt vihdoin asennettua seinälle ja sähkäri kävi laittamassa sähkövedot samalla, kun lisäsi kuivausrummulle pistorasian.
Pienet maalausprojektit ovat edistyneet kaikkien isompien remppahommien ohessa. Punainen projekti on Makuuhuone 2:een Lapsi B:n käyttöön tuleva parvisänky. Ostin sängyn paikalliselta fb-kirpulta 25 eurolla. Otexia jälleen mäntypuiseen pintaan ja sitten punainen Helmi-kalustemaali. En hionut runkoa ennen Otexia, olen sen verran laiska. Jälki ei siis ole suinkaan priimaa, mutta käyttökelpoista. Pöytälevy oli niin järjettömän naarmuinen, että sen kunnostin ennen maalausta. Opettelin käyttämään sähköhöylää ja juurikin koska opettelin, jouduin näyttämään sen jälkeen aika pitkään myös tasohiomakonetta pöytälevylle....
Sähkömiehelle laitoin nyt sunnuntaina ohjeet keittiön seinään kaappivalojen ja pistorasioiden asennusta varten. Toivottavasti hän on käynyt paikalla tänään ja tajunnut ohjeeni! "Jääkaapille jonnekin pistorasia".
Olen hieman ehtinyt jo muuttaa tavaroitani asunnolle. Käytän Makuuhuone 2:sta tavaroiden säilytyspaikkana siihen asti, kun remontit alkavat olla valmiina. Sisustustavaroissa on peltiä, emalia, vanhaa ja punaista.
2 kommenttia:

  1. Jotain uutta, jotain vanhaa, jotain punaista. Erityisesti tuo jotain punaista pisti ehdottomasti kurkkaamaan tänne :) Onnea ja jaksamista remppahommiin. Täälläkin kovasti rempattu ja rempataan edelleen, vaikkakin jo huomattavasti voiton puolella.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Tääkin alkaa olla voiton puolella, mutta voi hyvänen aika homma on hidasta, kun itse tekee päivätyön ja muun ohessa! Tsemppiä sinnekin!

    VastaaPoista