maanantai 7. huhtikuuta 2014

KAAPISSA

Niin vain nuo kamalat kaapit pitkin kämppää leviteltynä ovat ällöttäneet minua alusta asti. Mutta säilytystilaa tarvitaan ja nämä vielä ovat varsin hyväkuntoisia ikäisekseen! Ei auta itkeä, vaan keksiä ratkaisuja, joilla kyyneleet kuivataan.

Keittiön seinustan korkeat komerot saavat väistyä uusien tieltä, koska mittatilausovet näihin ei-standardimittaisiin kaappeihin olisivat tulleet niin kalliiksi. Vanhat piti purkaa. Purkuhomma oli yllättävän kova, koska kaapit oli upotettu seinän sisälle jo rakennusvaiheessa ja nauloja ei -jälleen kerran- ollut todellakaan säästelty. Olin ajatellut, että saan kaksi komeroista Makuuhuone 2:een vaatekaapeiksi. Ei onnistunut, kun rungot menivät purkuhommissani aika kelvottomaan kuntoon. Kaatopaikka saa lastulevylahjoituksen.


Komerot ennen
Komerot jälkeen ja tyhjä tila toki heti hyödynnetty varastona!


Kaksi ehjänä säilynyttä ovea siirsin noista puretuista kaapeista eteiskäytävän vaatekaappiin. Ulkovaatteille tarkoitettu tankokaappiosuus kun oli täysin avonainen. Yläreunassa oli verhokisko, jossa ilmeisesti oli joskus muinaisuudessa ollut jonkun sortin verho takkeja peittämässä. Tiedän, että minulla ei verho olisi ikinä takkien edessä, joten se olisi ainoastaan typerä ratkaisu. Ovet sen sijaan on pakko laittaa kiinni, jos käytävässä meinaa kävellä. Jatkossa takit saavat siis olla kaapin ovien takana piilossa. Eteisen kaappien oville tulen vielä tekemään jotain myöhemmin. Saavat pysyä paikoillaan, mutta beige tulee kyllä peittymään jotenkin!

Tankokaappi ennen

Tankokaappi jälkeen (kaksoisovet)


Makuuhuone nro 1:ssä kokeilin ovien peittämistä. Lähtökohtahan oli tällainen:


Ja tulos tällainen:
3 kommenttia:

  1. Kiitos. Kerron totuuden niistä seuraavassa postauksessa :D

    VastaaPoista
  2. Moi! Sulle on haaste blogissani, käy kurkkaamassa: http://sinistailoa2.blogspot.fi/2014/04/sain-rentouttavaa-remontointia-blogin.html :)

    VastaaPoista