tiistai 4. maaliskuuta 2014

SEINÄT KAATUU!

Keittiön kaapistojen purun jälkeen oli aika päästä eroon turhista seinistä. Sekä keittiön päätyseinä eteiseen päin, että keittiön ja olohuoneen välinen seinä ovat uudessa suunnitelmassani turhia.


Seinät murenivat pala palalta -kirjaimellisesti. Kipsilevyt oli naulattu koolauksiin kiinni jumalattomilla nauloilla, joita oli mahdotonta kaivaa levystä ulos. Siispä levyt jouduttiin murskaamaan irti. Isompia palasia ei juurikaan tullut jätesäkkeihin laitettavaksi. Työkaluina toimivat vasara, ruuvimeisseli ja sorkkarauta tilanteesta riippuen. Lisäapuna kirosanat ja aktiivinen paiskontamieli.Jätettä saatiin talkooavun kanssa aikaiseksi 12 jätesäkillistä. Pölyn määrä oli aivan käsittämätön. Yritin siivoilla asuntoa homman lopuksi, mutta ei siitä tomusta tunnu ihan hetkessä pääsevän eroon! ONNEKSI tajusin aloittaa remontit tästä.


Kipsilevyjen purku onnistui itseltäni, mutta koolausten kanssa tuli ongelmia. Jouduin kutsumaan miesväkeä paikalle purkuavuksi. En edes tiennyt aiemmin, että niin isoja nauloja on olemassa! Lattian puupalkit piti repiä vielä erikseen säpäleinä irti, kun oli kiinnitetty ihmeellisillä metallipötyköillä suoraan betonivaluun -seuraava vaihe on sitten keksiä miten pääsen niistä metallitörröttäjistä eroon...Siinä ajassa ehdin talloa niihin varmasti lohduttoman monta kertaa!


6 kommenttia:

 1. Saha ja hionta? Eikös ne jää lattian alle?

  VastaaPoista
 2. Rälläkkä kehiin niin kuin Minna ehdotti. Ja nyt viimeistään ne turvakengät naulaanastumissuojalla ja kärkivahvikkeella!

  VastaaPoista
 3. ps. Mitä aikavyöhykettä tää sivusto edustaa? Kirjoitin viestini klo 23:44, enkä 13:44 niin kuin siinä näkyy olevan?

  VastaaPoista
 4. Joo, rälläkällä. Ja turvakengät jalkaan. Minen mistään mitään tiedä, mutta tuon verran kumminkin..

  VastaaPoista