lauantai 29. maaliskuuta 2014

PATTERIN TUUNAUSTA


Makuuhuone 2:ssa oli yksi hieman ongelmallinen kohta maalausprojektia ajatellen. Nimittäin vanha sähköpatteri, joka oli varsin kaameassa kunnossa. Asuntoon on muihin huoneisiin vaihdettu patterit viime vuosina, mutta jostain syystä tätä ja ulkoeteisen patteria ei ole uusittu.

En jaksanut lähteä patteria irroittelemaan maalauksen ajaksi, joten jätin sen taakse jäävän seinän maalaamatta. Mutta patterille oli pakko tehdä jotain. Uudesta keltaisesta seinästä se olisi loistanut entisessä asussaan kuin lokin paskaläiskä auringossa. Eli ei kun Otexia pintaan ja uutta ilmettä hakemaan. Otexin jälkeen maalasin patterin kolme kertaa Miranolilla telan kanssa. Mielestäni lopputulos on oikein hyvä.3 kommenttia:

  1. Hmm. Sähköpattereita ei juurikaan maalailla vaan ne uusitaan. Vesikiertopattereita maalataan, mutta aina mahdollisimman vähän, koska maalikerrokset haittaavat lämmön säteilyä. Sähköpatterin maksimikuumuus on suurempi kuin vesikiertopatterissa ja maaleista haihtuu haitallisia kemikaaleja ilmaan niin kauan kunnes maali on täysin kuiva.

    VastaaPoista