torstai 6. maaliskuuta 2014

NYT SITÄ VÄRIÄ!

Tiedän vallan mainiosti, että moni ihminen nauttii sisustuksessa vaaleista ja rauhoittavista väreistä. Itse en vaan pidä niistä yhtään. Puhdas valkoinen vielä menee, mutta heti kun se on taitettu kermaan, nenäni nyrpistyy. Tasavärisestä beigestä en halua edes puhua blogissa. 

Asunto on aivan vaalea. Lattiasta kattoon. Suunnitelmia tehdessäni ja seiniä purkaessani olen tuijotellut nyt "väärän värisiä" pintoja ihan riittävästi. Välillä oli pakko saada väriä esiin, ei kun suunnittelemaan seiniä! Muutamia huomioitavia seikkoja:


  • Punainen on ehdoton pakkomielteeni, ilmeisesti ikuisesti
  • Keittiöstä saattaa tulla musta
  • Lattiat ovat koivuparkettia
  • 40-70-lukujen sisustusmaailmat vetoavat minuun pienissä määrissä
  • Huonekaluissani on monia 50-luvun umpikoivuisia, lakattuja yksilöitä


Näistä lähtökohdista aloin hakemaan olohuoneen isolle seinälle tapettia. Tapettitalolla ja muillakin firmoilla nyt on upeita skandinaavisia, yksinkertaisia, funktionaalisia tapettimalleja, jotka todellakin miellyttävät silmääni:
Huomaan törmääväni positiivisella mielellä myös keltaiseen, joka on ollut vuosikausia inhokkini. Lisäksi sinisen eri sävyt ovat ilmeisesti tulleet mieleeni takaisin. Punaisen ja vaaleansinisen / turkoosin yhdistelmistä löytyy useita itseäni miellyttäviä vaihtoehtoja:Lisäksi ovat tietenkin vielä kirjavammat tapetit (kuten sammakkokuosi edellä) ja niistä viimeisimpänä, muttei suinkaan vaatimattomimpana Catalina Estradan jumalattoman kauniit koko seinän tapetit!
Että ei kun valitsemaan! Iloista on elämä, kun vaihtoehdot eivät ainakaan lopu kesken....
1 kommentti:

  1. Tapetit on ihania! Nuo kaksi keltaista pisti heti mun silmään. Meillä on juuri värikäs porrasseinän tapetti vaihdettu monen eri asian summana. Oikean löytyminen värikkään tilalle oli helppoa, mutta kyllä, tapettikaupassa on oikeasti ihanaa!! Nauti etsimisestä! t. Hanna

    VastaaPoista