keskiviikko 26. helmikuuta 2014

PORA ja PIANO

Niin minusta tuli asunnon omistaja, osakekeinottelija siis. Todellisuudessa pankin pikku apulainen, mutta kuulostaa hienommalta, että muka omistaisin osakkeita.

Mitä ihminen tarvitsee asuntoonsa ensimmäiseksi? No tietenkin pianon.Hirvittävän ruma sähköpianohan se on, mutta asuntoon ei ikävä kyllä mahdu valtavaa flyygeliä. Muuten olisin toki sellaisen hankkinut! Olen ensiosakkeenomistaja, mutta myös ensipianonomistaja. Ja nämä molemmat ovat nyt paikan päällä siellä "keskelläeimitään".

Pianon tuoli osoittautui remonttien alkaessa heti kehnoksi valinnaksi työtuolina. Pelkäsin sen pehmusteiden repeämisen puolesta ja tipuin kaksi kertaa sen päältä kiipeillessäni, koska pehmuste oli kummallisen epävakaa alusta. Siispä rautakauppaan ja tikkaat hankintaan!Rautakaupalle olen todennäköisesti ihanneasiakas. Aloitan isoa remonttia ilman ainuttakaan työkalua. Tikkaiden ohella ostin heti alkuun akkuporakoneen. Makitassa oli tuon hintaluokan koneissa kapein otevarsi ja sitä oli suositeltu muutenkin. Lisäksi kyseinen kone oli helmikuussa hyvässä tarjouksessa, joten kaupat tehtiin. Olen toki käyttänyt ennenkin akkuporakonetta, mutta nyt minun piti opetella myös vaihtamaan siihen terä... Kumma miten paljon sitä onkaan aiemmassa elämässä jättänyt opettelematta!

Ostin myös mitan, mattoveitsen, ruuveja, erilaisia teriä poraan. Sekä miljoona muuta asiaa. Miljoonalla.

Ja ensiapupaketin.

8 kommenttia:

 1. Naisena näin remontoinnin nimenomaan mahdollisuutena ostaa työkaluja, jostain syystä olin aina halunnut ostaa mm. sahan mutta ei ollut ollut kunnollista syytä aikaisemmin. Porakoneen sain valitettavasti lainaan.

  VastaaPoista
 2. Juu, tunnen itseni rautakaupassa minäkin jotenkin merkitykselliseksi :D

  VastaaPoista
 3. Joku kaappi on nyt pyhitettävä työkalukaapiksi.

  VastaaPoista
 4. Ota nuo hirvittävät robottitodistukset pois. :D

  VastaaPoista
 5. Meillä rakentaminen loppuu (!!!!!) eikä Jani halua enää nähdäkään työkaluja, Joten kuule, meillä voisi olla sulle aarreaitta tuolla ulkovarastossa :)

  VastaaPoista
 6. Mutta Leena. Tuo sähköpiano. Mihin sä olet sortunut??????
  t. edellinen

  VastaaPoista